Palvelut

Raskaan kaluston pesupalvelut

Olemme erikoistuneet mm. merikonttien sekä säiliöautojen kemiallisiin pesuihin mm IMO- ja ADR-säiliöiden pesuihin. Päällipesuna pesemme myös kuorma-autot, pakettiautot, työkoneita, jätelavoja, asuntovaunuja ja muita erikoiskohteita. Käytössämme on myös höyryä liikkuvalla kalustolla, jolla hoituvat mm. viemärien sulatukset ja jään sulatus eri kohteista.

Pesemme lähes kaiken, mikä sisälle mahtuu. Hallimme on 32 metriä pitkä, läpiajettava pesuhalli. Ovikorkeus on 6 metriä, samoin leveys.

Pesuhallillamme on taukotila kuskeille, jossa voi nauttia kupin kahvia tai teetä, selailla päivän lehdet tai katsella televisiota sillä aikaa, kun huolehdimme kalustosi puhtaudesta.

sqas-assessed-company-logo-sm

Konttien väliaikaissäilytys

Meillä myös konttien väliaikaissäilytys. Pesuhallimme vieressä sijaitsevalle kentälle on mahdollista jättää kontteja säilytykseen kätevästi, vaikka kaluston pesujen yhteydessä. Kun tarvitsette väliaikaista säilytystä konteillenne, se onnistuu kätevästi varastokentällämme. Trukilla kontit nostetaan näppärästi kyydistä ja kyytiin.

Viemäreiden avaukset ja kuvaukset

Viemärit ovat tänä päivänä ihmisille itsestäänselvyys ja niiden toimivuus on normaalin elämän rytmin kannalta välttämätöntä. Kun vesi ei kulje viemäristä alas on elämä vaikeaa! Silloin täytyy soittaa alan ammattilaiset paikalle!
Toimintaperiaatteemme on, että saman päivän aikana olemme paikalla auttamassa hätään joutunutta.
Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan, vuodesta 1987!

Toimenkuvaamme kuuluvat